Název | Množství a jednotka |
---|---|
žlutý hrách | 250 g |
klobása | 1 ks |
česnek | 6 stroužků |
cibule | 1 ks |
mletá sladká paprika | 1 lžička |
majoránka | |
pepř | |
sádlo | 2 lžíce |
hladká mouka | 1 lžíce |
sůl |
Postup: V míse ušleháme ručním šlehačem vejce s cukrem, přidáme bílý jogurt, olej,... zobrazit recept
Postup: Utřeme máslo s cukrem a žloutky, přidáme mouku promíchanou s práškem do pečiva,... zobrazit recept
Postup: Nejprve uvaříme rýži - velmi dobrá do rizota je rýže Arborio, ale může být i... zobrazit recept
Postup: Salám nastrouháme nahrubo, malou cibuli nebo jen čtvrt větší, a sterilované... zobrazit recept
Postup: Pstruhy očistíme, oškrábeme šupiny pod tekoucí vodou směrem od ocasu k hlavě,... zobrazit recept
Kdo to má pořád sledovat, jestli je v jídle nějaké to éčko, řekne si spousta z nás. Pokud nám ale na našem těle záleží, měli bychom si trochu toho času na prostudování, alespoň těch nejškodlivějších přídatných látek... zobrazit článek
F-club je nekuřácké společenské a rehabilitační centrum v Ostravě-Mariánských...